Slide4
Slide3
Slide1
Slide2

Minden siker, minden győzelem újabb motiváció ahhoz, hogy a kudarcokból is fel tudjunk állni. Ez a hétköznapokra is így igaz. A sport megtanította nekem, hogy az idő, a pontosság, az energia és az akarat a munkához és a vállalkozáshoz is elengedhetetlen. Pusztán a kor fejlettségi szintje nem hozza automatikusan magával az ifjúság versenyszellemét. Azt máshol kell fejleszteni. A technika csak segíti a sikert, de önmagában nem elegendő. 

Reynard Zytek  F 3000

Motor: Zytek-JUDD 

0-100 km/h: 2,3 sec
0-200 km/h: 5 sec
Vmax: 290-300 km/h 

 

AUTÓ: - Sok minden, nagyon sok minden az életemben, főleg ha elé tesszük, hogy versenyautó.

CSAPAT: - Nagyon fontos, és úgy érzem, hihetetlen dolgokat oldanak meg.

ERŐVERSENY: - Izgalmas történet, nagy kaland.

FELADÁS: - Műszaki hiba miatt. Másképp nem tudom elképzelni.

GOKART: - Nagyon szép élmények. Bízom benne, hogy sok gyereknek még örömet fog okozni.

GYŐZELEM, KOCKÁS ZÁSZLÓ: - Az egész értelme.

HUNGARORING: - Egy elég csúszós pálya, egy nagy kihívás, s augusztusban nem nézőként szeretnék ott lenni.

INDÍTÓLÁMPA: - Egy verseny múlhat rajta.

PÉLDAKÉP: - Sajnos a példakép mindig tán azokból jön ki, akiket elveszítettünk, én azt mondom egy Drapál János, akit már nagyon elfelejtettünk, de akár egy Kesjár Csaba... Nagyon kár, hogy így végződtek azok a pályafutások.

POLE POZÍCIÓ: - Nehéz, de jó dolog.

RIVÁLISOK: - Úgy jók, ha mögöttünk vannak.

SZÁSZ LÁSZLÓ: - A jövő ezzel kapcsolatban továbbra is  - remélem - még mindig nyitott.

 

 

A Szász Motorsport példaképe egy olyan ember, aki az akkori rendszerre jellemző körülmények között is világszínvonalú technikai sportoló tudott lenni. Régbe nyúló a személyes kapcsolatom vele… Inasként az Ikarus gokartműhelyben takarítottam és messiásként vártuk, hogy egyszer befusson Drapál János. Amikor megérkezett egy óriási Kawasaki motorral egy alacsony ember, bejött a műhelybe beszélgetni az akkori Pekári Miklós tuningmesterrel, meglepődtünk azon, hogy velünk, inasokkal is ugyanolyan közvetlenséggel beszél, mint a mesterrel. Az a találkozás olyan mély nyomot hagyott bennem, melyet a mai napig sem feledtem el. A sportpályafutásom alatt sokszor példaként lebegett a szemem előtt, hogy egy sikeres ember, a motorsportban egy világsztár „természetes” EMBER tudott maradni minden tekintetben. Ugyanezt éreztem, amikor a nagy Ayrton Senna-val beszélgettem. (Szász László)

 

 

 

 

Minden siker, minden